MOTION TAB MC-F5TE

MOTION TAB MC-F5TE

179  199 

Motion Tab, i dedikuar për invetarizimin, faturat dhe raportet elektronike, në super çmim!⚡
Me 2 kamera, laps, skanues barkodesh, fingerprint dhe porta usb!😀

MOTION TAB MC-F5TE
🔴 Intel Core i5-3337u Dual
🔴 120 GB SSD Storage Capacity
🔴 4GB Ram DDR3
🔴 Intel Shared HD Graphics
🔴 10 inch HD Touch Screen
🔴 Windows 10 operating system

Description

MOTION MC-F5TE TAB

BRAND MOTION
MODEL MC-F5TE TAB
DISPLAY 10 inch HD TOUCH
OPERATING SYSTEM Windows 10
RAM 4 GB DDR3
MEMORY 120 GB SSD
CPU Intel Core i5-3337u
FEATURES – 2 CAMERAS
– Barcode Scanner
– FingerPrint
– USB Port
– Control Buttons 
STATUS USED

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MOTION TAB MC-F5TE”

Your email address will not be published.

Produkte të ngjashme

X