Letër Double A A4 80gr, e bardhë

Letër Double A A4 80gr, e bardhë

Description

Ngjyra: E bardhë • Pesha e produktit: 75 g/m2 • Madhësia: 21 x 29,7 cm (A4)
Cilësia e letrës është vazhdimisht e lëmuar, kështu që nuk do të bllokohet në printer.
Trashësia e letrës lejon shtypjen e njëanshme për efektivitetin e kostos së shtuar.
Siguroni printime bardh dhe zi dhe me ngjyra në cilësi të detajuar dhe të qartë .
Ngjyra e bardhë e ndritshme e letrës për cilësi të jashtëzakonshme të shtypjes.
Zgjatni jetën e fotokopjuesit dhe siguroni një kohë më të gjatë të ruajtjes.

Produkte të ngjashme

X