KAMERA TP-LINK TAPO C100

50 
In Stock
Categories: ,

Përshkrim

  • Video me Definicion të Lartë – Regjistron çdo imazh në cilësinë e pastër kristal 1080p
  • Shikim i pastër natën – Siguron një distancë vizuale deri në 10 metra.
  • Zbulimi i Lëvizjes dhe Njoftimet – Ju njofton kur kamera dikton lëvizje.
  • Alarmi i zërit dhe dritës – Shkakton efektet e dritës dhe zërit për të trembur vizitorët e padëshiruar.
  • Audio me dy drejtime – Mundëson komunikimin përmes një mikrofoni dhe altoparlanti të integruar
  • Ruajtje e Sigurt – Ruan lokalisht deri në 128 GB në një kartë microSD, e barabartë me 384 orë (16 ditë) filmim (bazuar në kushtet e laboratorit)
  • Instalim dhe menaxhim i thjeshtë – Menaxhon gjithçka me aplikacionin Tapo.