Kabllo USB Bavin IOS CB-127

In Stock
Category:

Përshkrim

Përshkrimi i produktit :

Ky produkt është i aftë të ngarkojë telefonin tuaj celular me tension dhe rrymë 5V-2.4A.

Gjatësia 1 metër e këtij produkti është shumë e përshtatshme për përdorim të përditshëm sepse nuk është as aq e gjatë sa të ju shqetësoj , as shumë e shkurtër për të kufizuar punën tuaj. Ju mund ta përdorni këtë produkt edhe për të transferuar të dhënat tuaja me shpejtësi të lartë.

Specifikat :

Marka : Bavin

Modeli : CB-127 IOS

Gjatësia : 1M