HP EliteBook 725 G4 12″, 8GB, 120GB SSD, AMD Pro

HP EliteBook 725 G4 12″, 8GB, 120GB SSD, AMD Pro

300 

Description

Laptop HP EliteBook 725 G4 nga Hp. Ky model ka RAM prej 8GB dhe memorje prej 250GB. I pajisur me sistemin operativ Windows 10, per nje eksperience sa me te thjeshte dhe profesionale te te punuarit ne kompjuter.

• AMD PRO A10-8730B
• 8GB RAM + 120GB SSD
• 12″ Full HD Display
• AMD Radeon R5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HP EliteBook 725 G4 12″, 8GB, 120GB SSD, AMD Pro”

Your email address will not be published.

Produkte të ngjashme

X