HP 290 G2

350 
In Stock
Other people want this. 2 people have this in their carts right now.
Category:

Përshkrim

INTEL GOLD G5500 3.80 GHZ gjenerata 6-te
I krahasuar me Core i3 gen 6

RAM 4 GB ddr4
SSD 240 GB
Grafika UHD Graphics 630 2 GB SHARE
4K Ultra High Definition Video
Interface DVI
AUDIO HD
Bokse te brendshme
12 Porta USB
LAN GIGABYTE
HSMI
PORT COM
PS2
MAUS TASTJERE

WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
Windows 10 pro fre upgrade

Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.