DELL LATITUDE 5404 RUGGED

DELL LATITUDE 5404 RUGGED

330  370 

DELL LATITUDE 5404 RUGGED

Super laptop kompakt, me SSD të shpejtë, kundra ujit dhe përplasjeve, krijuar për mekanikë dhe inxhinierë që punojnë në kushte të vështira!

 

Description

Intel Core i5-4310u 2.0GHz
16GB RAM DDR3
256GB SSD Storage
Intel Shared 4400
14.1 inch Touch HD

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DELL LATITUDE 5404 RUGGED”

Your email address will not be published.

Produkte të ngjashme

X