BATERI LAPTOPI Green Cell, HP

BATERI LAPTOPI Green Cell, HP

50 

HS04 807957-001 für HP 14 15 17, HP 240 245 250 255 G4 G5

Description

Green Cell është një bateri laptopi me cilësi të lartë e dedikuar për
HP ® Laptop Akku HS04 807957-001 für HP 14 15 17, HP 240 245 250 255 G4 G5. Bateria përmban qeliza Li-ion të zhvilluara nga Green Cell, të cilat janë garanci për kapacitet real, besueshmëri dhe orë të gjata pune. Bateria është një model i projektuar saktësisht që përputhet me një laptop specifik për të siguruar efikasitetin më të lartë të punës, stabilitetin dhe sigurinë.
Bateri origjinale Green Cell për laptopin tuaj
Performancë e lartë falë qelizave Green Cell
Plotësisht i pajtueshëm me elektronikën e hartuar saktësisht

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BATERI LAPTOPI Green Cell, HP”

Your email address will not be published.

Produkte të ngjashme

X