BATERI LAPTOPI Green Cell, ASUS

BATERI LAPTOPI Green Cell, ASUS

50 

A32-X401 für Asus X401 X401A X401U X501 X501A X501U

Description

Green Cell është një bateri laptopi me cilësi të lartë e dedikuar për
Green Cell ® PRO A32-X401 für Asus X401 X401A X401U X501 X501A X501U. Bateria përmban qeliza Li-ion të zhvilluara nga Green Cell, të cilat janë garanci për kapacitet real, besueshmëri dhe orë të gjata pune. Bateria është një model i projektuar saktësisht që përputhet me një laptop specifik për të siguruar efikasitetin më të lartë të punës, stabilitetin dhe sigurinë.
Bateri origjinale Green Cell për laptopin tuaj
Performancë e lartë falë qelizave Green Cell
Plotësisht i pajtueshëm me elektronikën e hartuar saktësisht

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BATERI LAPTOPI Green Cell, ASUS”

Your email address will not be published.

Produkte të ngjashme

X