Auris ARS-10 Kabllo Micro 2m 2.1A

Auris ARS-10 Kabllo Micro 2m 2.1A

Category:

5.00

Compare

Description

Marka : Auris

Modeli : ARS -10

Gjatësia e kabllos : 2M

Kabllo e brendit Auris , produkt me cilësi të lartë , material i veçantë , i cili përshkon energjin në mënyrë të shpejtë dhe fleksibile.