ACER ASPIRE 3820T

210 
In Stock
Categories: ,

Përshkrim

BRAND ACER
MODEL ASPIRE 3820T
SCREEN 13.3″ HD
CPU i5-M480 (2.66 GHz – 2.93 GHz)
RAM 8 GB DDR3
ROM 180 GB SSD
GPU AMD RADEON HD 5470 512MB
STATUS USED

 

Duke u bazuar në arritjet e gjeneratës së mëparshme të laptopëve Timeline, Acer krijoi serinë Aspire TimelineX në ndjekjen e ekstremit: performancë ekstreme, jetëgjatësi ekstreme e baterisë, lidhje ekstreme dhe dizajne jashtëzakonisht të holla. Me serinë Aspire TimelineX nuk ka nevojë për të bërë kompromise: ju mund t’i keni të gjitha. Seria origjinale e Aspire Timeline ishte e para që theu barrierën 8-orëshe të jetës së baterisë dhe Aspire TimelineX përputhet me të dhe shton energji ekstreme drejtpërdrejt nga kutia.