830 
In Stock
Other people want this. 4 people have this in their carts right now.
Categories: ,

Super HP zBook G3 17 inch, i dedikuar për arkitektë dhe inxhinierë, i dizenjuar për punime grafike dhe renderizime, për programe si Autocad, 3Ds Max, Lumion, SketchUp, vRay etj.⚡

HP ZBOOK 17 G3
🔴 Intel Core i7-6820HQ 3.6GHz
🔴 32GB RAM DDR4
🔴 512GB SSD NvMe M.2 Storage
🔴 Nvidia Quadro M3000M 4GB
🔴 17.3 inch FullHD

Përshkrim

BRAND HP
MODEL ZBOOK 17 G3
CPU Intel Core i7-6700HQ
RAM 32 GB DDR4
MEMORY 512 GB SSD M.2
GRAPHIC CARD NVIDIA QUADRO M3000 4GB
DISPLAY 17.3 FULL HD
OPERATING SYSTEM WINDOWS 10 PRO