650 
In Stock
Categories: ,

Super HP zBook G3 17 inch, i dedikuar për arkitektë dhe inxhinierë, i dizenjuar për punime grafike dhe renderizime, për programe si Autocad, 3Ds Max, Lumion, SketchUp, vRay etj.⚡

HP ZBOOK 17 G3
🔴 Intel Core i5-6440HQ Quad
🔴 32GB RAM DDR4
🔴 128GB SSD + 1 TB HDD
🔴 Nvidia Quadro M3000M 4GB
🔴 17.3 inch FullHD

Përshkrim

BRAND HP
MODEL ZBOOK 17 G3
CPU Intel Core i5-6440HQ (4 Cores – 4 Threads)
RAM 32 GB DDR4
MEMORY 128GB SSD + 1TB HDD
GRAPHIC CARD QUADRO M3000 4GB
DISPLAY 17.3 FULL HD
OPERATING SYSTEM WINDOWS 10 PRO