Seria Xiaomi 12 tashmë përbëhet nga tre modele dhe së shpejti do të marrë një të katërt.

Seria aktualisht përmban Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro më të madh dhe Xiaomi 12X më të përballueshëm, por burimet tani kanë zbuluar se një anëtar i katërt i serisë i quajtur Xiaomi 12 Lite po vjen gjithashtu.